Om oss

Vad är GRIT?

I grund och botten handlar GRIT om ihärdighet och nyckeln till välmående! Tron på en sund och naturlig träning utan maskiner. Back to Basics, helt enkelt.

Hos GRIT House kombineras styrka och kondition i ett intensivt tempo för att skapa allsidigt tränade människor, som är både starka och uthålliga. Människor som klarar av vardagens utmaningar utan svårigheter; cykla i motvind till jobbet, skotta bort tung snö runt huset eller bära upp tio kassar mat i åttavåningshuset när hissen är trasig.

En personlig gruppträning

För en varierad och rolig träning ser ett pass hos GRIT House olika ut varje dag. Olika övningar, olika upplevelser. Passet leds av en coach, Coachen instruerar noggrant varje rörelse som ska genomföras under passet, för att minimera skador och maximera effekt. Det är alltid små grupper som tränar, detta för att coachen personligt ska kunna anpassa intensiteten efter varje enskild persons förutsättningar och mål med träningen. En personlig träning i grupp, alltså.

Tidseffektiva pass för att du ska hinna med den hektiska vardagen.
Ett pass tar endast 30 minuter. Vi hinner då uppvärmning, genomgång av övningar och högintensiv träning.

Under helgerna tar passen ca 45 minuter.

frågor
och
svar

HAR NI BARNPASSNING?

Nej.
GRIT House är en högljudd och vuxen miljö som ej är anpassad för barn.
Barnen kan följa med förutsatt att dom sitter stilla och är under din uppsikt hela tiden.
Barn får aldrig vistas på mattan, detta gäller även när det inte är något pass igång.

BEHÖVER JAG NÅGON ERFARENHET ELLER MINIMINIVÅ AV KONDITION?

Nej.
Våra coacher är med dig hela tiden och visar dig vad du ska göra.

JAG ÄR VERKLIGEN INTE I BRA FORM. KAN JAG KOMMA TILL ER ÄNDÅ?

Då är det perfekt att komma till oss. Du kommer snabbt i form hos GRIT House! Oavsett vilken nivå du är på när du börjar ser du på kort tid resultat och förbättringar.

KAN JAG KOMMA TILL GRIT House OCH TRÄNA PÅ EGEN HAND?

Ja, boka tid i Open Gym (OG) för att träna på egen hand.

ERBJUDER NI PERSONLIG TRÄNING?

Ja, våra coacher är utbildade PT:s. Du kan alltid anlita dem oavsett om du är medlem eller inte.

VAD BEHÖVER JAG HA MED MIG TILL ETT PASS?

Egentligen bara dig själv. Och såklart träningskläder; shorts, t-shirt, gymnastikskor och en vattenflaska brukar räcka. Ibland kan det vara bra att ha med överdragsbyxor och en tjockare tröja. Det är nämligen så att, beroende på vädret, sker vissa pass utomhus. Oavsett om det blir inomhus- eller utomhusträning är ett tips att komma ombytt.

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Allt sköts smidigt från vår hemsida. Vill du hellre prata med någon av våra coacher för att bestämma vilket av de olika uppläggen som passar dig, kan du maila oss. Om du vill bli medlem nu, klicka här.

NÄR HAR GRIT House ÖPPET?

Vi har öppet mellan 05.00-23.00(ej bemannat alla tider). Se schema för gruppträning.

KAN HELA FAMILJEN TRÄNA PÅ GRIT House?

Lägsta ålder för att träna på GRIT House är 15 år och mellan 15-17 år tränar man med målsman. För att själv teckna medlemskap ska man vara 18 år gammal. Är man under 18 år behövs alltid målsmans godkännande.